You are here: Home Accesorii auto Instalatii Xenon
22 July 2017

Instalatii Xenon

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Motive pt care ar trebui sa achizitionati de la noi kituri si instalatii xenon:

  • CALITATE. WELL-DONE este firma producatoare de becuri xenon utilizate de concernul AUDI/VW/SKODA/SEAT pe masinile echipate cu xenon din fabrica. COD PRODUS : WELL-DONE is the official D1S HID Supplier for VW (VW part number: N10566101)
  • VECHIME IN DOMENIU. Activam in acest domeniu de peste 2 ani avand peste 20.000 kituri xenon vandute si peste 1500 kituri angel eyes
  • ASIGURAM MONTAJ PROFESIONAL. Montajul se realizeaza la service-ul nostru din Bucuresti si la colaboratorii nostri din majoritatea oraselor tarii.
  • RATA DE DEFECTIUNE SCAZUTA. In cursul acestor ani am testat aceste kituri xenon si am ajuns la o rata de defectiune reala sub 0.5%.
  • FARA ERORI DE COMPUTER . Aceste kituri sunt perfect stabile , ballast-ele au microprocesor incorporat si nu dau erori de bec ars. ATENTIE !!! Aceste firme producatoare au o mare experienta in realizarea acestor kituri xenon si atrag prin calitate , nu folosesc nume ca : SIEMENS HID, BOSCH HID, PHILIPS HID marci contrafacute si a caror calitate lasa de dorit . Aceste firme consacrate nu produc astfel de produse.
  • KITURILE XENON HID (HIGH INTENSITY DISCHARGE) produc o lumina asemanatoare cu cea din timpul zilei asigurand o luminozitate sporita si un condus mult mai usor in orice conditii meteorologice. Masinile noi au in dotarea standard. Puteti avea si dumneavoastra un kit xenon !
Read 4459 times
More in this category: Senzori parcare »